Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

9 Dingen die je gewoon moet doen om succesvol te zijn in de liefde en het leven

Informatie over het boek

Titel: 9 Dingen die je gewoon moet doen om succesvol te zijn in de liefde en het leven
Auteur: Dr. (Henry) Cloud
Afdeling: Pastoraat & Psychologie & Sociologie & Counseling
Referentie: Dr. Cloud (0000) 9 Dingen die je gewoon moet doen om succesvol te zijn in de liefde en het leven. , Kok.
ISBN: 9789043511902
Tekst: Psycholoog Henry Cloud wijst negen eenvoudige gedragsprincipes aan die alle succesvolle mensen gemeen hebben - en die iedereen kan aanleren. Een praktische gids voor succes in het persoonlijk en maatschappelijk leven! In zijn jarenlange praktijkervaring heeft Coud mensen bezig gezien op de belangrijke terreinen van het leven, in relaties, werk, carrière, zingeving, bij verlies en pijn, wanhoop en verslaving. Hij vroeg zich daarbij steeds af waarom sommige mensen succes hebben bij alles wat ze aanpakken, en anderen niet. In dit boek laat hij zien wat hij heeft geleerd: er zijn bepaalde universele gedragskenmerken, vergelijkbaar met zwaartekracht, die altijd werken in elke situatie. Die principes moeten gewoon aangeleerd en toegepast worden om op een sterke, doelgerichte en plezierige manier te leven. Negen ideeë:n van haat goed tot draai de film af, die de lezer laten zien wat de mogelijkheden van ieder mens zijn om geestelijk te groeien. Henry Cloud is een bekende christelijke gastspreker en radiopresentator en schrijver van diverse bestsellers op het gebied van psychologische adviesboeken. Hij heeft als psycholoog een eigen praktijk in Zuid-Californië. Eerder verscheen van hem onder meer God zal een weg bereiden.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis