Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: (Be) Oordelen zonder te veroordelen
Auteur: D. (Terry) Cooper
Afdeling: Pastoraat & Psychologie & Sociologie & Counseling
Referentie: D. Cooper (0000) (Be) Oordelen zonder te veroordelen. , .
ISBN: 9789074901147
Tekst: Het gevoel gehad dat we onrechtvaardig werden beoordeeld kunnen we moeilijk verwerken. Ook wel eens iemand oneerlijk beoordeelt?

Een rechtvaardig oordeel vellen: wat betekent dat en hoe moeten we dat toepassen? Onbevooroordeeld omgaan met moeilijke situaties waar overtuigingen en passies een hoofdrol spelen, beter omgaan met anderen die ons veroordeelden en alsook met onze eigen zelf-veroordeling, is het doel van de auteur.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis