Home Inloggen Winkel Contact
 
Zoekbox
     
 
Zoekbox
Topmenu
Topmenu Home Topmenu Winkel Topmenu Links Topmenu Preken Topmenu Kerken Topmenu Overdenkingen Topmenu Agenda Topmenu Contact Topmenu
Topmenu

Entree Afdelingen 1. Algemeen 2. Kennis Bassin 3. Kinderen 4. Meeting People 5. Muziek 6. Pastoraat 7. Winkel Bron toevoegen Beheer Informatie Diversen
Aangepast zoeken
 
Kerken.com \ Afdelingen \ Bijbel

Zoeken in Bijbel online

Hartelijk welkom op onze Bijbel afdeling. U kunt hier u favoriete bijbeltekst vinden door middel van een zoekopdracht of door het doorbladeren van de Bijbel. Ook kunt u uw onderwerp opzoeken in de Heidelbergse Catechismus.

  Bijbel:  
Bijbelboek:   Hoofdstuk:   


Zoekresultaat

Jona

Hoofdstuk 3 (10 teksten gevonden)


1.  En het woord des HEEREN geschiedde ten anderen male tot Jona, zeggende:
2.  Maak u op, ga naar de grote stad Nineve: en predik tegen haar de prediking, die Ik tot u spreek.
3.  Toen maakte zich Jona op, en ging naar Nineve, naar het woord des HEEREN. Nineve nu was een grote stad Gods, van drie dagreizen.
4.  En Jona begon in de stad te gaan, een dagreis: en hij predikte, en zeide: Nog veertig dagen, dan zal Nineve worden omgekeerd.
5.  En de lieden van Nineve geloofden aan God: en zij riepen een vasten uit, en bekleedden zich met zakken, van hun grootste af tot hun kleinste toe.
6.  Want dit woord geraakte tot den koning van Nineve, en hij stond op van zijn troon, en deed zijn heerlijk overkleed van zich: en hij bedekte zich met een zak, en zat neder in de as.
7.  En hij liet uitroepen, en men sprak te Nineve, uit bevel des konings en zijner groten, zeggende: Laat mens noch beest, rund noch schaap, iets smaken, laat ze niet weiden, nochwater drinken.
8.  Maar mens en beest zullen met zakken bedekt zijn, en zullen sterk tot God roepen: en zij zullen zich bekeren, een iegelijk van zijn bozen weg, en van het geweld, dat in hunhanden is.
9.  Wie weet, God mocht Zich wenden, en berouw hebben: en Hij mocht Zich wenden van de hittigheid Zijns toorns, dat wij niet vergingen!
10.  En God zag hun werken, dat zij zich bekeerden van hun bozen weg: en het berouwde God over het kwaad, dat Hij gesproken had hun te zullen doen, en Hij deed het niet.


[vorige hoofdstuk] - [volgende hoofdstuk]

 

Agenda
Boeken
Bijbel
kerk
Levensvragen
Links
Muziek
Nieuws
Overdenkingen
Preken


Kruis | Copyright 2003-2019 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis

 
tumblr site counter