Psalmen

1.  Een psalm van David, voor den opperzangmeester, om te doen gedenken.
2.  Haast U, o God, om mij te verlossen, o HEERE, tot mijn hulp.
3.  Laat hen beschaamd en schaamrood worden, die mijn ziel zoeken: laat hen achterwaarts gedreven en te schande worden, die lust hebben aan mijn kwaad.
4.  Laat hen terugkeren tot loon hunner beschaming, die daar zeggen: Ha, ha!
5.  Laat in U vrolijk en verblijd zijn allen, die U zoeken: laat de liefhebbers Uws heils geduriglijk zeggen: God zij groot gemaakt!
6.  Doch ik ben ellendig en nooddruftig: o God, haast U tot mij: Gij zijt mijn Hulp en mijn Bevrijder: HEERE, vertoef niet!