Psalmen

1.  Een lied Hammaaloth. Uit de diepten roep ik tot U, o HEERE!
2.  HEERE! hoor naar mijn stem: laat Uw oren opmerkende zijn op de stem mijner smekingen.
3.  Zo Gij, HEERE! de ongerechtigheden gadeslaat: HEERE! wie zal bestaan?
4.  Maar bij U is vergeving, opdat Gij gevreesd wordt.
5.  Ik verwacht den HEERE: mijn ziel verwacht, en ik hoop op Zijn Woord.
6.  Mijn ziel wacht op den HEERE, meer dan de wachters op den morgen: de wachters op den morgen.
7.  Israel hope op den HEERE: want bij den HEERE is goedertierenheid, en bij Hem is veel verlossing.
8.  En Hij zal Israel verlossen van al zijn ongerechtigheden.