Psalmen

1.  Een lied Hammaaloth. Welgelukzalig is een iegelijk, die den HEERE vreest, die in Zijn wegen wandelt.
2.  Want gij zult eten den arbeid uwer handen: welgelukzalig zult gij zijn, en het zal u welgaan.
3.  Uw huisvrouw zal wezen als een vruchtbare wijnstok aan de zijden van uw huis: uw kinderen als olijfplanten rondom uw tafel.
4.  Ziet, alzo zal zekerlijk die man gezegend worden, die den HEERE vreest.
5.  De HEERE zal u zegenen uit Sion, en gij zult het goede van Jeruzalem aanschouwen al de dagen uws levens:
6.  En gij zult uw kindskinderen zien. Vrede over Israel!