Psalmen

1.  Een lied Hammaaloth. Die op den HEERE vertrouwen, zijn als de berg Sion, die niet wankelt, maar blijft in eeuwigheid.
2.  Rondom Jeruzalem zijn bergen: alzo is de HEERE rondom Zijn volk, van nu aan tot in der eeuwigheid.
3.  Want de scepter der goddeloosheid zal niet rusten op het lot der rechtvaardigen: opdat de rechtvaardigen hun handen niet uitstrekken tot onrecht.
4.  HEERE! doe den goeden wel, en dengenen, die oprecht zijn in hun harten.
5.  Maar die zich neigen tot hun kromme wegen, die zal de HEERE weg doen gaan met de werkers der ongerechtigheid. Vrede zal over Israel zijn!