Psalmen

1.  Hallelujah! Aleph. Ik zal den HEERE loven van ganser harte: Beth. In den raad en vergadering der oprechten.
2.  Gimel. De werken des HEEREN zijn groot: Daleth. zij worden gezocht van allen, die er lust in hebben.
3.  He. Zijn doen is majesteit en heerlijkheid: Vau. en zijn gerechtigheid bestaat in der eeuwigheid.
4.  Zain. Hij heeft Zijn wonderen een gedachtenis gemaakt: Cheth. de HEERE is genadig en barmhartig.
5.  Teth. Hij heeft degenen, die Hem vrezen, spijs gegeven: Jod. Hij gedenkt in der eeuwigheid aan Zijn verbond.
6.  Caph. Hij heeft de kracht Zijner werken Zijn volke bekend gemaakt: Lamed. hun gevende de erve der heidenen.
7.  Mem. De werken Zijner handen zijn waarheid en oordeel: Nun. al Zijn bevelen zijn getrouw.
8.  Samech. Zij zijn ondersteund voor altoos, en in eeuwigheid: Ain. zijnde gedaan in waarheid en oprechtigheid.
9.  Pe. Hij heeft Zijn volke verlossing gezonden: Tsade. Hij heeft Zijn verbond in eeuwigheid geboden: Koph. Zijn Naam is heilig en vreselijk.
10.  Resch. De vreze des HEEREN is het beginsel der wijsheid: Schin. allen, die ze doen, hebben goed verstand: Thau. Zijn lof bestaat tot in der eeuwigheid Psalmen 112