Home Inloggen Winkel Contact
 
Zoekbox
     
 
Zoekbox
Topmenu
Topmenu Home Topmenu Winkel Topmenu Links Topmenu Preken Topmenu Kerken Topmenu Overdenkingen Topmenu Agenda Topmenu Contact Topmenu
Topmenu

Entree Afdelingen 1. Algemeen 2. Kennis Bassin 3. Kinderen 4. Meeting People 5. Muziek 6. Pastoraat 7. Winkel Bron toevoegen Beheer Informatie Diversen
Aangepast zoeken
 
Kerken.com \ Afdelingen \ Bijbel

Zoeken in Bijbel online

Hartelijk welkom op onze Bijbel afdeling. U kunt hier u favoriete bijbeltekst vinden door middel van een zoekopdracht of door het doorbladeren van de Bijbel. Ook kunt u uw onderwerp opzoeken in de Heidelbergse Catechismus.

  Bijbel:  
Bijbelboek:   Hoofdstuk:   


Zoekresultaat

2 Kronieken

Hoofdstuk 27 (9 teksten gevonden)


1.  Jotham was vijf en twintig jaren oud, toen hij koning werd, en hij regeerde zestien jaren te Jeruzalem: en de naam zijner moeder was Jerusa, een dochter van Zadok.
2.  En hij deed dat recht was in de ogen des HEEREN, naar alles, wat zijn vader Uzzia gedaan had, behalve dat hij in den tempel des HEEREN niet ging: en het volkverdierf zich nog.
3.  Dezelve bouwde de hoge poorten aan het huis des HEEREN: hij bouwde ook veel aan den muur van Ofel.
4.  Daartoe bouwde hij steden op het gebergte van Juda: en in de wouden bouwde hij burchten en torens.
5.  Hij krijgde ook tegen den koning der kinderen Ammons, en had de overhand over hen, zodat de kinderen Ammons in datzelfde jaar hem gaven honderd talentenzilvers, en tien duizend kor tarwe, en tien duizend gerst: dit brachten hem de kinderen Ammons wederom, ook in het tweede en in het derde jaar.
6.  Alzo versterkte zich Jotham: want hij richtte zijn wegen voor het aangezicht des HEEREN, zijns Gods.
7.  Het overige nu der geschiedenissen van Jotham, en al zijn krijgen, en zijn wegen, ziet, zij zijn geschreven in het boek der koningen van Israel en Juda.
8.  Hij was vijf en twintig jaren oud, toen hij koning werd: en hij regeerde zestien jaren te Jeruzalem.
9.  En Jotham ontsliep met zijn vaderen, en zij begroeven hem in de stad Davids: en zijn zoon Achaz werd koning in zijn plaats.


[vorige hoofdstuk] - [volgende hoofdstuk]

 

Agenda
Boeken
Bijbel
kerk
Levensvragen
Links
Muziek
Nieuws
Overdenkingen
Preken


Kruis | Copyright 2003-2019 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis

 
tumblr site counter